Potrebno:
- 350 gr. brasna
- 100 ml. ulja
- 1 prasak za pecivo
- 1 kasicica soli
- 200 ml. mlake vode
Za fil:
- 200 gr. sunke ili prsute ( sitno iseckane )
- 100 gr. rendanog kackavalja
- majonez
- kecap
- origano
- susam za posipanje
Vodu i ulje sjediniti, zatim dodati brasno u koje smo pre toga pomesali so i prasak za pecivo,
zamesiti testo. Testo dobro izraditi rukama. Posto nije potrebno da nadolazi, odmah odvajati
komadice velicine oraha. Istanjiti tapkajuci rukom, na sredinu stavljati fil i zatvoriti. Posuti
susamom, poredjati na pleh i peci u zagrejanoj rerni na 220 c dok ne porumene.
- 350 gr. brasna
- 100 ml. ulja
- 1 prasak za pecivo
- 1 kasicica soli
- 200 ml. mlake vode
Za fil:
- 200 gr. sunke ili prsute ( sitno iseckane )
- 100 gr. rendanog kackavalja
- majonez
- kecap
- origano
- susam za posipanje
Vodu i ulje sjediniti, zatim dodati brasno u koje smo pre toga pomesali so i prasak za pecivo,
zamesiti testo. Testo dobro izraditi rukama. Posto nije potrebno da nadolazi, odmah odvajati
komadice velicine oraha. Istanjiti tapkajuci rukom, na sredinu stavljati fil i zatvoriti. Posuti
susamom, poredjati na pleh i peci u zagrejanoj rerni na 220 c dok ne porumene.
Нема коментара:
Постави коментар