Potrebno:
- 4 manja filea soma
- 1 veza peršuna
- 1 glavica belog luka
- 1 limun
- 1 kašika suvog začina
- biber
- prezle
- ulje
- 1 kašika jabukovog sirćeta
Sjediniti limunov sok, sirće, suvi začin, biber, sitno seckani beli luk i u ovoj marinadi ostaviti ribu 2-3 sata.Izvaditi ribu iz marinade i malo posoliti. Peršun sitno iseckati, zatim dodati beli luk iz marinade i promešati. Pripremljenu smesu stavljati između dva filea soma, pričvrstiti čačkalicom, uvaljati u prezle i ispržiti na ulju.
Serviranje po zelji i ukusu. Prijatno!
Drage moje devojke blog Vam je odličan i divno je što ćemo se družiti na ovaj način!!! Samo napred uz Vas sam!! Veliki pozdrav za sve tri !! :-)))
ОдговориИзбришиHvala. Zajedno smo jace!!!
ОдговориИзбришиDrago mi je zbog vas, družićemo se a blog vam je super, Lepo aranžiran tanjir. Pozdrav!!!
ОдговориИзбриши